Item type |
学位論文 / Thesis or Dissertation(1) |
公開日 |
2024-07-05 |
タイトル |
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タイトル |
食塊形成能の評価に及ぼす検査食品の色・形態・量の影響 |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Effect of color, morphology and quantity of test food on bolus formation |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
食塊形成能 |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
嚥下内視鏡 |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
粉砕度 |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
集合度 |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
food blous formation |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
videoendoscopy |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
pulverization |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
cohesiveness |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec |
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資源タイプ |
thesis |
著者 |
矢尾, 喜三郎
YAO, Kisaburo
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学位名 |
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言語 |
ja |
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学位名 |
博士(歯学) |
学位授与機関 |
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言語 |
ja |
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学位授与機関名 |
明海大学 |
学位授与年度 |
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内容記述 |
2023 |
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言語 |
ja |
学位授与年月日 |
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学位授与年月日 |
2024-03-14 |
学位授与番号 |
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学位授与番号 |
32404甲第429号 |